Visie

Gezond eten voor iedereen binnen handbereik!


Onze missie is simpel: we willen gezond eten voor iedereen binnen handbereik brengen. Maar we staan voor een behoorlijke uitdaging. Op dit moment is gezond eten niet zo vanzelfsprekend. Het is prijzig, in supermarkten zijn vaak ongezonde koopjes en het is vaak verwarrend wat nu eigenlijk echt gezond is.


Met MoerVers hebben we een oplossing bedacht om deze hindernissen te overwinnen: we bieden een betaalbare maaltijdtas aan. In de tas vind je benodigde ingrediënten en bijbehorende recepten om gezonde maaltijden te bereiden.


Wat ons onderscheidt is onze aanpak om de kosten laag te houden. We werken samen met lokale leveranciers en lokale buurttuinen waardoor we toegang hebben tot gezonde producten uit de buurt. Bovendien kunnen we rekenen op de hulp van vrijwilligers en onze klanten die bereid zijn een solidariteitsbijdrage te betalen. En samen met de partners in de wijk organiseren we de afhaalpunten.


Met MOERVERS maken we gezond eten niet alleen betaalbaar, maar ook toegankelijk en begrijpelijk. We willen het voor jou makkelijk maken om gezonde keuzes te maken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge kosten of verwarrende informatie. Doe met ons mee op deze reis naar een gezondere toekomst! 🌱💪

Lennard van der Poel

Lees meer

person slicing vegetable
carrots and leeks

Onze waarden

Gezond

Gezonder eten moet geen puzzel zijn die je alleen kunt leggen als je gestudeerd hebt of alle tijd van de wereld hebt. We gaan voor gezond en gemak.

Lokaal

Ons streven is om zoveel mogelijk met de seizoenen mee te eten en de producten vanuit de regio in de tas te gebruiken.

Samen

Kosten laag houden door allemaal een klein beetje bij te dragen. En door de mensen die het kunnen missen net iets meer te laten betalen.

Uitgangspunten recepten

Seizoensgroenten

Zoveel mogelijk groenten van het seizoen. Zie hier de seizoenskalender.

Recepten regels

We hebben een aantal uitgangspunten voor de recepten. Zie hier de Recepten regels.

Betaalbare groenten

Zie hier de laatste versie van groentekostenlijst die wij gebruiken.

Ons Team

Lennard

Oprichter

Herbert

Chef ICT

Michel

Chef recepten

Ethlyn

Cheffin recepten

Naomi

Stagiaire voeding en diëtiek

Sophie

Stagiaire voeding en diëtiek