Visie​

Gezond eten voor iedereen binnen handbereik!

Bij MoerVers zorgen we ervoor dat gezond eten voor iedereen binnen handbereik ligt! Onze verspakketten maken gezond eten eenvoudig en bereikbaar voor iedereen.

Hoe we dat doen:

  • Gratis pakketten voor mensen met een kleine beurs: Via onze sociale partners in de wijk bieden we gratis pakketten aan. Voor elke vier verkochte pakketten doneren we er één!
  • Samen koken, samen eten: We brengen mensen die moeilijk kunnen koken in contact met enthousiaste koks die graag voor of met anderen koken.
  • Delen is vermenigvuldigen: We helpen mensen voor wie een verspakket te groot of te duur is om samen met anderen een pakket te delen.

Alles wat we doen, draait om Sociaal en Gezond!

MoerVers heeft geen winstoogmerk en houdt de kosten laag door:

  • Samenwerking met lokale partners en vrijwilligers.
  • Werken met afhaalpunten in de wijk.
  • Het inkopen van verspakketten met korting bij onze leverancier.

Doe mee met ons op deze reis naar een sociale en gezonde toekomst! 🌱💪

Lennard van der Poel


person slicing vegetable

Van MoerVers Tas naar MoerVers Pakket

De afgelopen maanden hebben we uitgebreid onderzoek gedaan in de wijk en onder onze klanten. Wat duidelijk naar voren kwam, is dat onze tas completer moest worden en dat men meer keuze wilde dan de vier recepten per week.

Daarnaast merkten we dat het samenstellen van betaalbare en complete tassen een arbeidsintensief proces is. Dit komt onder andere door het wekelijks bedenken van recepten en het verzamelen van alle benodigde producten.

Tijdens ons onderzoek kregen we vaak de suggestie om te kijken naar de bekende verspakketten die verschillende supermarkten aanbieden. Deze pakketten hebben een breed assortiment en zijn kant-en-klaar in te kopen. Dit vereenvoudigt ons proces aanzienlijk, zodat we ons kunnen richten op onze belangrijkste doelen:

  • Het gratis beschikbaar maken van verspakketten voor mensen met een zeer kleine beurs.
  • Het verbinden van mensen rondom gezonder eten.

Kortom, alles wat we doen blijft draaien om Sociaal en Gezond!