selective focus of Netherlands map

Aan de slag in jouw wijk?!

We zijn in Moerwijk Den Haag gestart met MoerVers. Maar onze missie is om het voor andere buurten in Nederland leuk en eenvoudig te maken om ook een lokale en betaalbare maaltijdtas op te kunnen starten.

Wij helpen wijken met ons Buurtsmakelijk platform en helpen de wijk opstarten. Doe je ook mee?

Zie jij in je wijk ook de uitdagingen om gezond te eten? 

Wil jij als boer en kweker directer leveren aan de bewoners in de streek?

Dan kunnen we jullie goed helpen. Ons platform en de organisatie erachter is zo opgezet dat dit eenvoudig is in te zetten in andere gebieden. Hiermee willen we voorkomen dat overal opnieuw het wiel wordt uitgevonden. En we willen elkaar helpen om te versnellen.

We kunnen bijvoorbeeld nieuwe gezonde en betaalbare recepten met elkaar via het Buurtsmakelijk platform delen. Maar de website is ook eenvoudig aan te passen voor jullie situatie.

Het klinkt misschien gek, maar Mcdonald's is wat dit betreft een inspiratiebron voor ons. Hun concept is eenvoudig uit te rollen en te kopiëren via een franchise constructie. Zij hebben alles zo uitgewerkt dat je alleen maar een plekje nodig hebt, een actieve ondernemer en pats boem, je hebt een McDonald’s erbij. Uiteraard is in andere opzichten McDonald’s een minder goed voorbeeld.

Je zou kunnen zeggen dat we de ultieme mix zijn van Hello Fresh en McDonalds ;)